ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΣΤΗ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ 2017

Στη Φινλανδία ταξίδεψε η WandS την προηγούμενη εβδομάδα, όπου παρευρέθη στη διεθνή συνάντηση του ΚΟΝΤΙΟ. Στη συνάντηση συμμετείχαν αντιπρόσωποι από 20 χώρες του κόσμου. Η εκπαίδευση ξεκίνησε με θεωρητική κατάρτιση των συμμετεχόντων στα νέα και τις τεχνικές εξελίξεις του ΚΟΝΤΙΟ, ενώ συνεχίστηκε με επίσκεψη σε κατοικίες τελευταίας τεχνολογίας όπου μελετήσαμε το μοντέρνο FINNISH DESIGN & STYLE.  

Minimal σχεδιασμός στους εσωτερικούς χώρους, άνετοι φωτεινοί χώροι με καθαρά γήινα χρώματα, έντονες αντιθέσεις λευκού και σκούρων τόνων γκρι στα διακοσμητικά στοιχεία καθώς και ανοίγματα που δημιουργούν αίσθηση συνέχειας με τον εξωτερικό χώρο, είναι μερικά από τα στοιχεία που μας ενθουσίασαν και σκοπεύουμε να υιοθετήσουμε στο νέο μας design. 

To Finnish Design έρχεται πλέον στην Ελλάδα μέσα από τις κατασκευές WandS. 

Στα πλαίσια της συνάντησης έγινε και παρουσίαση από τον κ.Βασίλαινα για τη νέα κίνηση της WandS στο τομέα των Eco Hotels. Ο κ. Βασίλαινας παρουσίασε τη νέα πρωτοβουλία EcoHotelMakers και εξήγησε πως μπορεί κανείς να επενδύσει στον Ελληνικό τουρισμό μέσα από eco renovations ή την κατασκευή οικολογικών ξενοδοχειακών μονάδων που θα επιφέρουν πρόσθετο εισόδημα στον ιδιώτη/επιχειρηματία. 

Η νέα επιχειρηματική ιδέα κίνησε το ενδιαφέρον σε πολλούς από τους παρευρισκόμενους, πολλοί από τους οποίους εξέφρασαν την επιθυμία για μελλοντικές συνεργασίες.